Sponsor in de kijker: Slagerij Buysse

Sponsor in de kijker: Slagerij Buysse

De broers Buysse stroopten hun mouwen op en maakten ook dit jaar voor ons heel wat kilo’s ….

vleesbrood, of zeg je liever fricandon of frikandellekoek. Geen gerecht heeft zoveel namen als dit overheerlijke gehaktbrood. De gebroeders Buysse baten de beenhouwerij van hun ouders verder uit. Met veel passie en met kunde voor het slagersvak bereiden ze de lekkerste vleesgerechten. Ze bedienen hun klanten met een stadse hoffelijkheid wat deze slagerij onderscheidt van veel andere winkels. Ik eet zelf niet zo vaak vlees, maar hier durf ik eens los gaan. Vorig jaar was het duidelijk dat de drie broers nog niet allemaal tijd hadden gemaakt om een vrouw te vinden…ben jij benieuwd of ze hun passie ook daar inzetten?

Nu zondag 1 september kan je op Park-in-zon komen kijken naar 9kg fricandon, maar haast je want het blijft vast niet bij kijken en OP = OP!

Slagerij Buysse

Lange Doornikstraat 21

2000 Antwerpen

Je kan telefonisch bestellen via 03 232 68 15

Celine Berckmoes
celine.berckmoes@tipz.be