Blog

Flyer 4 picknick 2019 Schrijf je via deze link in en geniet nog tot 31 juli van de vroegboekkorting. Volg ons de komende weken via deze website of op de sociale media en kom meer te weten over wat je te wachten staat. [social_share_list]...

Bovenstaande foto en bijhorende gedicht werden ons toegezonden door Marieke Maerevoet. Deze inspirerende dichteres won in 2016 de Cultuurprijs Artistiek, stelde dit jaar haar werk open voor publiek op Ten Toon 200 en publiceerde samen met haar 'maatje' de Catalaan Salvador Reira de viertalige dichtbundel 'Een brug van verzen'. We hadden het genoegen haar reactie op onze tentoonstelling 'De (ON)zichtbare Parkinson' zowel telefonisch als schriftelijk te mogen ontvangen. 

TIPz is op zoek naar nieuwe mensen en middelen. We hebben tal van ideeën, antwoorden op noden maar handen en middelen te kort om alles op een kwaliteitsvolle manier te kunnen doen. Een wijs man, iemand die meer voor me betekent dan hij zelf inschat, zei me onlangs: "Tijd kan je slechts één keer gebruiken."