Op naar het Nachtegalenpark in Antwerpen

Op naar het Nachtegalenpark in Antwerpen

Zomert het nu, of zomert het niet? Het weer is in elk geval een boeiend spektakel tegenwoordig. Net als onze vierde (!) editie van de jaarlijkse picknick. Gisteren zei een getrouwe deelnemer, en inmiddels medewerker, me:

“Maar Celine, Park-in-zon is toch altijd een féést!”.

En ik vraag: “En wat vieren we dan volgens jou?”

“Nou, op zijn minst dat we ondanks alles ook veel goede momenten hebben!” antwoordde hij sprankelend.

Ik glimlach nog wat na als ik er aan terugdenk. Dat enthousiasme, dat raken en geraakt worden, wat een heerlijk spel is het toch. En weet je wat, ik zal je een geheim vertellen, ik denk dat mensen met Parkinson hier zeer goed in zijn. Alleen laten ze dat niet altijd merken of zijn wij het die het niet altijd kunnen (in)zien? Lees maar mee in onderstaande getuigenis.

Het positieve doet me zo’n deugd. Ik voel mij, sedert ik met mijne maat Parki op stap ga, zoveel sensitiever worden voor het zachte raken, voor het geraakt worden. Een warm menselijk gevoel, kan me zo overweldigen.  Ben er soms bang van en dan zie ik me mezelf wegsteken, ondanks de boodschap van D. dat zij mijn emoties zo graag ziet leven – stromen

Schrijf je nu in en geniet nog van de vroegboekkorting.

Volg ons de komende weken via deze website of op de sociale media en kom meer te weten over wat je te wachten staat.

Celine Berckmoes
celine.berckmoes@tipz.be