In-TEAM in de Sociale Economie / Zorginnovatie

Het TIPz team bestaat uit mensen. Ze hebben stuk voor stuk bijzondere kwaliteiten. Daarnaast zijn ze ook ervaringsdeskundige, mantelzorger, zorgverstrekker of supporter.

 

TIPz is een ondernemende vzw met het oog op revalidatie (letterlijk: herwaarderen) van mensen. Het is een speeltuin voor mensen die op een veilige manier hun noden willen oplossen door hun innerlijke noot te kraken. We investeren in mensen, inclusief onszelf. Dit is onze manier om kansen te geven op korte en op lange termijn.

 

Op dit moment zijn al prachtige, subliminale verschuivingen voelbaar in onze maatschappij. TIPz springt voluit op de kar ‘Als zieke mensen gezond gaan doen.’ Qua attitudeverandering, impact en waardecreatie kan dat tellen.

 

Al onze prijzen zijn zo opgesteld dat de maker, de lesgever en de werking van onze organisatie een deel van het bedrag ontvangt. Dit is nodig om een organisatie die zelfvoorzienend wil worden op een gezonde manier te kunnen laten bestaan.

 

Heb je zelf zin om je talenten te ontginnen? Lijken de prijzen voor jou iets te hoog gegrepen op dit moment? Geen nood! Ontgin mee jouw unieke talenten door ze in te zetten in de werking van TIPz.

Ik wens hierover gecontacteerd te worden.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Jouw telefoonnummer

    Onderwerp