Begeleiding voor ervaringsdeskundigen

Word de regisseur van je eigen leven. Hierdoor verminder je de impact die de ziekte van Parkinson op je heeft. Je kan je rol in het interdisciplinaire team opnemen en behandelkeuzes maken die echt bij jou passen. In je partnerrelatie vind je nieuw evenwicht en kan je elkaar ondersteunen. Op je werk weet je opnieuw wat je waard bent en functioneer je goed.

 

TIPz staat voor Tijd voor Integratie, Participatie en ‘z…’. Waarbij je de ‘z…’ zelf mag invullen. Want “gepaste zorg” dat is toch voor iedereen anders. Wat betekent het voor jou? Wat heb jij nu nodig?

 

Individuele coaching en loopbaanbegeleiding.

Onze coaches begeleiden graag op individuele basis personen die worden geconfronteerd met Parkinson of gevolgen van een ander hersenletsel. Dit kan zijn als ervaringsdeskundige, als partner, als mantelzorger of gelijk welke andere naaste. Iedereen die zichzelf handvatten wil geven om beter te kunnen kiezen hoe hij of zij met deze uitdaging wil omgaan, is welkom. De intensiteit (informatief versus coachend) en de vorm (aparte sessies versus een afgelijnd traject) wordt onderling besproken zodat we optimaal kunnen tegemoetkomen aan je specifieke hulpvraag.

Ik wens hierover gecontacteerd te worden.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Jouw telefoonnummer

    Onderwerp