TIPz for Life maakt geheugensteentjes

TIPz for Life maakt geheugensteentjes

Het is me wat, iedereen heeft zo van die dagen dat je liever in een andere situatie zou zitten of misschien zelfs iemand anders zou willen zijn? Dàt kan echter niet, of, het ìs niet! Elk moment, elk ogenblik is een nieuwe kans om aan je toekomst te bouwen. Maar je weet hoe dat gaat, goede voornemens, ze zijn nogal vluchtig. Om te zorgen dat jouw wens geen luchtkasteel is of een loze droom blijft, kan je een steen met jouw idee erop geschilderd bestellen!

Fundament, je wensen stevig onderbouwen begint eigenlijk in jezelf. En daarom zijn wij zo blij met dit idee. Twee piepjonge meiden Noa en Nina, die ongetwijfeld de wereld zullen verbeteren, zij schilderen voor ons al jouw wensen, dromen, herinneringen en uitdagingen op een kei. Zodat je niet meer vergeet waar jij in 2020 voor gààt. Zodat je niet meer loslaat waar je van droomt maar stapje voor stapje in die richting kan blijven evolueren.

Ze doen dit in het kader van de warmste week ten voordele van TIPz vzw. Omdat ze geloven in de kracht van mensen, omdat ze zijn wie ze zijn: creatief, gevoelig en sterk in hun idealen.

Vind en volg Noa en Nina op instagram: @tipz_for_life.

Bestel jouw persoonlijk geheugensteen en geef je wensen door aan Noa en Nina. Kostprijs van een geheugensteen is € 8 (plus. verzendingskosten). Wanneer je er een magneet aan bevestigd wil € 9 (plus verzendingskosten). Je kan de bestellingen ook ophalen op onze evenementen Park-in-zon en OpenmonuMENSENdag.

Wil je een beschilderde kei bestellen en je hebt geen instagramaccount? Dan mag je hen ook via TIPzForLife2019@gmail.com een bestelling sturen.