Aanbod voor doorverwijzers, zorgmanagers…

Ik wens hierover gecontacteerd te worden.

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Jouw telefoonnummer

  Onderwerp

  Wil je graag als zorginstelling een meerwaarde bieden aan je Parkinsonpatiënten? Vind je het ook moeilijk om het beperkende ziekte-inzicht aan te kaarten tijdens de consultatie? Wil je jouw patiënten op een aangepaste wijze informeren?

   

  TIPz ontwikkelde speciaal hiervoor het educatief parcours ‘de (ON)zichtbare Parkinson’.

  • Bevordert het ziekte-inzicht
  • Vergroot de effectiviteit van medische consultaties
  • Activeert versterkende communicatie tussen patiënt en omgeving

   

  Dit modulair parcours dat stoelt op informatie, interactie en introspectie kan gehuurd en geplaatst worden in jouw (zorg)instelling of een andere locatie naar keuze. Het werkt taboedoorbrekend en biedt nieuwe inzichten over de impact die de ziekte heeft op een mensenleven.

   

  In 2017 werd deze tool bekroond met de Gert Noël Ruggensteunprijs die beheerd wordt door de Koning Boudewijn Stichting.

  TIPz heeft een versterkend aanbod om veerkracht en zelfregie te trainen bij personen met een hersenletsel en hun levenspartner. Vandaaruit kunnen zij hun gezondheid positief benaderen en efficiëntere keuzes maken omtrent hun werksituatie.

   

  Onze voordrachten en workshops kunnen doorgaan op verplaatsing. Dit wordt op voorhand besproken en aangepast aan de specifieke noden van jouw organisatie. Vooral thema’s als Psychologisch kapitaal. Hefboomvaardigheden. De kracht van Growing Mindset. Kennismaking met positieve psychologie. Veerkracht vergroten vanuit talent. De dingen die je nooit hebt durven vragen. Je lichaam als detector. Liggen ons nauw aan het hart.

  Ik wil mijn cliënteel informeren over TIPz.

   Jouw naam (verplicht)

   Jouw e-mail (verplicht)

   Onderwerp